Echipa noastra pune la dispozitia asociatiilor de proprietari sau locatari o serie de servicii standard dar si personalizate pentru fiecare caz in parte. Aceste operatii includ atat lucrari de interventie si reparatie cat si lucrari de mentenanta pentru blocuri. Va prezentam in cele ce urmeaza cateva operatiuni executate de noi in cadrul asociatiilor de locatari/proprietari:

Instalatii sanitare pentru blocuri – reparatia sau inlocuirea coloanelor de apa

Aceasta operatie este necesara pentru mentinerea in bune conditii de functionare a sistemului de alimentare cu apa rece/calda al blocului dumneavoastra, si implicit ca toti proprietarii sa beneficieze de conditiile standard de la blocul dumneavoastra. Reparatia instalatiilor sanitare presupune montarea unor noi racorduri, teuri, robineti sau dopuri la coloanele de apa verticale sau la cele de la subsolul imobilului. Toate activitatile efectuate sunt facturate, astfel ca dumneavoastra – ca administrator al imobilului – sa aveti toate dovezile justificative ale interventiei.

Desfundarea conductelor de scurgere, verticale sau de termoficare

In timp, datorita depunerilor ce apar pe conductele de apa (verticale), de termoficare (verticale sau de la subsol) precum si a celor de scurgere apar blocaje. Acestea se pot agrava in timp obturand in totalitate alimentarea cu apa sau deversarea apei menajere. Echipa noastra asigura desfundarea tuturor coloanelor din cadrul imobilului dumneavoastra, cu echipamente proprii, profesionale.

Alte activitati specifice subsolurilor de blocuri sau asociatiilor de locatari

Gama de servicii este foarte larga, oferind pe langa activitati standard si particularizate, in functie de natura fiecarei lucrari in parte. Pentru o oferta particularizata este necesar sa ne contactati. Telefon 0729270835  Cristian

Instalatii sanitare si termice NON-STOP TARGOVISTE
Tel. 0729270835 ;  0345408389
INTERVENIM IN 10 MINUTE

Intervin la avarii de urgenta , desfundari wc, tevi sparte,fisurate, robineti intepeniti , sparti etc ! Maxima punctualitate si profesionalism !

Interventii de urgenta non-stop TARGOVISTE

AI NEVOIE DE AJUTORUL NOSTRU SAU VREI SA AFLI O INFORMATIE?

APELEAZĂ 0729270835